Romário stadionban szexelt

Rio de Janeiro |

<p>Romário, a brazilok volt futballklasszisa bevallotta, hogy egyszer a Maracaná Stadionban szexelt.</p>

"Akkor még a Vasco da Gama csapatában játszottam, és a Corinthians elleni meccs után doppingvizsgálatra hívtak, amikor megláttam egy gyönyörű lányt - mesélte vasárnap az O Globo című napilapnak a gólzsák. - Csak egy hivatalos személy álldogált az ajtóban mellett, de nem figyelt oda, én pedig kihasználtam az alkalmat, behívtam őt, és megtörtént, aminek meg kellett történnie."

Romario azt is elmondta, hogy a róla szóló legendák ellenére csupán egyszer szökött ki a válogatott edzőtáborából egy kis "mulatságra":

"Még 1997-ben a bolíviai Copa Americán esett meg a dolog. Az első meccs után kilógtam, és egy álomszép lánnyal töltöttem az éjszakát."

A 44 éves Romário de Souza Faría 1994-ben világbajnokságot nyert a brazil válogatottal, majd még abban az esztendőben az év játékosa lett a FIFA-nál.





Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?