Radványi újra az élvonalban, az FK Pohronie edzője lett

Radványi

Mától Radványi Miklós irányítja az élvonalbeli FK Pohronie futballcsapatát.

A korábban többek között a DAC-nál, a Myjavánál és az NB I-es Mezőkövesdnél, legutóbb pedig a III. ligás bősieknél sikeresen tevékenykedő 50 esztendős szakember jövő júniusig szóló szerződést írt alá az utolsó előtti helyen álló gárdával.

„Megkerestek az újonc vezetői, és korrekt ajánlatot tettek. Nagy kihívásnak tartom, hogy újra a szlovák élvonalban dolgozhatok, mindent megteszek azért, hogy a következő idényben is a Fortuna Ligában szerepeljen az együttes. Van tapasztalatom a kiesés elleni harcban – mondta lapunknak Radványi Miklós. – A kudarcok lelkileg nagyon megviselték a futballistákat, az a legfontosabb feladatom, hogy felrázzam őket. Megnéztem a Pohronie legutóbbi meccseit, láttam, min kell javítani. Rendkívül nehéz bajnokik jönnek, szombaton a listavezető Slovan otthonában lépünk pályára, majd a DAC-ot fogadjuk. Kemény kezdés, de állok elébe. Bízom benne, hogy az eddiginél jóval harcosabb focit játszik majd a csapat.”

Radványi irányításával jól szerepelt a III. ligás bősi együttes, amely a harmadik helyről várja a folytatást. Az edző szerződésben volt olyan kitétel, hogy élvonalbeli ajánlat esetén nem gördítenek akadályt a távozása elé.

Értesüléseink szerint Radványi segítője Kiss Igor lesz.

A Pohronie 11 forduló során mindössze hét pontot szerezve az utolsó előtti, 11. helyen áll. Csupán egyszer nyert, augusztus 3-án, Rózsahegyen 1:0-ra, és négyszer döntetlenezett. Érdekes, hogy míg idegenben 5, odahaza csak két pontot gyűjtött.

A garamszentkeresztiek a Milan Nemec, Rastislav Urgela edzőpárossal kezdték a bajnokságot, a 2. fordulóban a DAC otthonában elszenvedett 5:1-es vereség után Nemec lemondott. Mivel Urgelának nincs megfelelő licence, hivatalosan Ján Rosinský volt a szakvezető, mindkettőjüket szombaton menesztették.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?