Privigyén folytatja a komáromi edző

<p>Elhagyja a bajnok komáromi kosárlabdacsapatot Miljan Csurovics vezetőedző. A 42 éves szerb tréner a legyőzött döntőbeli ellenfélnél, a privigyeieknél folytatja pályafutását, akikkel hároméves szerződést írt alá.&nbsp;</p>

„A bajnoki cím ünneplése után Csurovics hazautazott, azzal, hogy egy héten belül visszajön, és akkor megbeszéljük a dolgokat. Másoktól tudtam meg, hogy megegyezett a privigyeiekkel, akik eddigi fizetése dupláját ajánlották neki – mondta lapunknak Paulík József, az MBK Rieker Com-Therm menedzsere. – Sajnos a komáromi klub anyagilag az extraliga alsóházába tartozik, nem ez az első ilyen eset, korábban az edzők közül Peter Bálintot és František Rónt is így vitte el a konkurencia.” Az új komáromi trénert illetően vannak elképzelések, de minden a leendő költségvetés függvénye. A bajnoki címért semmilyen anyagi juttatás nem járt a szövetségtől, így csak a szponzorokra számíthatnak. „Ha akkora összegből tervezhetnénk, mint tavaly, folytatnám a munkát én is. Egyelőre a kétharmada van meg. Akadnak még kisebb adósságaink, de egy éve ilyenkor nullán álltunk, ahhoz képest jobb a helyzet” – tette hozzá Paulík. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?