Petőcz Sandra újra országos bajnok

PetőczSandra

Megvédve tavalyi elsőségét, immár négyszeres szlovák bajnoknak mondhatja magát a felnőttek közt Petőcz Sandra, a Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesület tagja.

Diadalát ezúttal Nagybiccsén (Bytča) érte el. Az országos úszós sporthorgászbajnokság mezőnyében kiemelkedőt nyújtó versenyző ezúttal is kitűnően teljesített.

Az elmúlt évtizedben nem volt olyan versenyző, aki nála több trófeát szerzett volna. Először 2015-ben lett az ország legjobbja, majd 2016-ban újra elnyerte ezt a címet. Egy évre rá egy aranyos kisfiúnak adott életet (aki egyszer talán édesanyja vagy a szintén sikeres sporthorgász nagypapa, Petőcz Károly nyomdokaiba lép). Egy év kihagyás után 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban újra érmeket – egy bronzot, két ezüstöt – szerezve tért vissza az élmezőnybe. Idén pedig a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

„A horgászversenyeim általában háromnaposak. Az első nap kötelező edzéssel telik, ilyenkor mindenkinek kötelező beetetnie, hogy másnap odacsaljuk a halakat. Ezen a napon ismerkedünk meg úgymond a vízzel. Úgy látszik, ezt jól sikerült megoldanom, mivel az első versenynapon az első helyen végeztem 13,5 kg kifogott hallal, magasan megelőzve az utánam következőt (9 kg). Jól teljesítettem a következő napon is, hiszen második lettem ugyanilyen összsúllyal, ami elegendő volt ahhoz, hogy újfent az elsőségért járó elismeréseket vehessem át” – nyilatkozta lapunknak Petőcz.

Az idei megmérettetésen hatan vettek részt, sajnos egészségi okokra hivatkozva többen lemondták részvételüket. A második helyezést Lucka Halušková (Turčianske Teplice), a harmadikat pedig Zuzana Nagyová (Kassa) érdemelte ki. „Minden erőmet beletettem ebbe a versenybe. Mindez apukám, Petőcz Károly és Fleisher Berti bácsi nélkül nem sikerült volna, akik mindenben segítségemre voltak, hasznos tanácsokkal láttak el. Nagyon szépen köszönöm nekik! Hogy mit jelent nekem ez az érem? Büszke vagyok! Büszkeséggel tölt el ismét, hogy ezt a címet viselhetem! – tette hozzá Sandra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?