Magyar ultramaratoni siker Mainzban

Mainz |

<p>Zahorán Ádám nyerte a Mainzban rendezett 45 km-es ultramaratoni futóversenyt, míg édesapja, Zahorán János harmadik lett.</p>

 

A fiatalabb magyar versenyző beszámolója szerint taktikusan versenyzett, ez első kilenc km-es körben az ellenfelei képességeit mérte fel, majd tíz km után állt az élre, onnantól pedig végig az első helyen futva, magabiztos győzelmet aratott megdöntve a viadal pályacsúcsát. Zahorán János kiélezett küzdelemben harmadik helyen ért célba kevéssel elmaradva a helyiek kedvencétől, Steffen Kohlertől.     Zahorán Ádám, a 2008-as Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton ezüstérmese arról írt, hogy a verseny hivatalos útvonalának kijelölését még a rendezés napján is veszélyeztette a Rajna szokatlanul magas vízszintje. Az útvonalat számos helyen csupán 5-6 centiméter választotta el Rajna vízszintjétől, a pályát a folyó vize ugyanakkor nem öntötte el, így a legfőbb akadályt a viharos erejű szél, a több hajtűkanyar és meredek, körönként öt híd jelentette a vasárnap megrendezett futóversenyen. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?