Gerrard a Tottenham ellen térne vissza

London |

<p>Két hét múlva, a Tottenham Hotspur elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen már szeretne ismét csapata, a Liverpool rendelkezésére állni a sérülés miatt több hónapot kihagyó Steven Gerrard.</p>

"Igazán jól érzem magam, elkezdtem a labdás gyakorlatokat, minden pozitív. Csütörtökön vagy pénteken már a többiekkel edzek" - közölte a csapatkapitány klubja honlapján.
Ágyéksérülése miatt a 31 éves, válogatott középpályást márciusban meg kellett műteni. Eredetileg úgy volt, hogy az új idény rajtján már bevethető lesz, de júliusban a sérüléséhez köthető fertőzés miatt kórházba került.
"Nehéz volt az operáció óta eltelt öt hónap, rettenetesen hiányzott a játék. Tudom, hogy visszanyerem korábbi formámat, sőt erősebb is leszek, már csak azért is, mert sokkal nagyobb kedvem van futballozni, mint bármikor" - tette hozzá.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?