Fortuna Liga: Hosszú kihagyás vár Domonkos Kristófra

Domonkos

Komplikáció lépett fel a rehabilitáció során, így ebben az évben már nem léphet pályára Domonkos Kristóf, a Fortuna ligás rózsahegyiek labdarúgócsapatának dunaszerdahelyi nevelésű középpályása.

A komáromiak korábbi játékosa, Domonkos Kristóf tavaly nagyon gyorsan alapemberré vált az élvonalban remek szezont futott rózsahegyi csapatnál. Januári érkezése után tavasszal már 12 bajnokin lépett pályára, Peter Struhár vezetőedző a legtöbbször kezdőként számított rá, amit jó játékkal és 4 gólpasszal hálált meg.

Az idei szezonban viszont Domonkos korán harcképtelenné vált. A középpályás az FC Riga elleni júliusi Európa-konferencialiga-selejtező során sérült meg, amikor eltörött egy csont a lábfejében – az eset után lapunknak adott interjújában szeptember végére lőtte be a visszatérést, csakhogy erre végül nem került sor.

„A rehabilitáció során komplikáció történt, a csavarok valamilyen módon szétváltak és elmozdult az egyik lemez a lábamban. Ez akkor derült ki, amikor már újra edzeni kezdtem. Éreztem bizonyos szintű fájdalmat, de nem tűnt komolynak a baj. Azt hittem, hogy ez természetes, hiszen a lábam hosszú idő után kapott újra terhelést. Csakhogy a röntgen kimutatta a problémát.ˮ

A komplikáció miatt Domonkosnak a napokban újabb műtéten kellet átesnie, a beavatkozásra múlt kedden került sor. „A műtét után persze fájt a lábam, de nagyobb fájdalmaim már nincsenek. Az otthon ülés viszont nem kellemes, még hetekig gipszben lesz a lábam, és csak aztán kezdődhet el az újabb rehabilitáció.ˮ

A DAC-nevelésű játékos ebben a félszezonban már biztosan nem léphet pályára, valószínűleg jövő januárban kezdheti meg az edzéseket. Domonkos ugyanakkor ebben is megtalálta a pozitívumot: „November közepén már véget ér a Fortuna Liga őszi szezonja. Utána szünet következik, szóval talán nem lesz az az érzésem, hogy sokat kihagyokˮ – zárta a 24 éves középpályás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?