Döntetlen a Fradi ipolysági vendégjátékán

régiófoci

Ipolyságon járt a minap a tájainkon is közkedvelt Fradi labdarúgócsapata. No nem a mai sztárokból álló gárda, hanem a korábbi nagyokból összeállt „válogatott.

Az öregfiúk zöld-fehér alakulata 2:2-re végzett a házigazda hasonló korúakat felsorakoztató együttesével. A mérkőzés a Honti Napok részeként és az ipolysági szervezett sportélet beindulásának 120. évfordulója jegyében zajlott. És – bár délelőtt játszották – szépszámú közönség gyűlt össze, közel ötszáz ember látogatott ki a stadionba.

Azzal kezdődött, hogy Bánki József FTC-csapatvezető bemutatta játékosaikat, Telek Andrást, Nyilas Eleket, Fischer Pált, hogy csak a legismertebbeket említsem. Edzőként egy szintén korábbi zöld-fehér kiválóság, Mucha József működött közre. – tájékoztatta lapunkat Urblík József, az ipolysági foci mindenese, aki a játékból is kivette a részét. – Nyilas már az elején egy kapáslövéssel nyitotta meg a gólok sorát, majd Studva László tizenegyesből egyenlített. Szünet után teljesen új csapattal folytattuk, így mindenki játéklehetőséget kapott, kivette a részét a sikerből, s örült, hogy a Fradi ellen futballozhatott. A folytatásban Fischer révén újra a vendégek jutottak előnyhöz, és nem sokkal a vége előtt én állítottam be a végeredményt. Megérte kijönni játékosnak és nézőnek egyaránt.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?