Abaújszinaiak Prágában

f

Először képviselteti magát az Abaújszinai Atlétikai Kör egy világhírű nemzetközi versenyen. A május 8-án, vasárnap délelőtt 9 órakor elrajtoló több ezer főt számláló mezőnyben ugyanis Ovčariková Anna és Hudák Erzsébet is ott lesz a 26. Volkswagen Maraton Praha elnevezésű futóversenyen.

Mindketten nagyon várjuk már a versenyt. Kíváncsiak vagyunk, mire leszünk képesek Közép-Európa egyik legkiemelkedőbb, legismertebb ilyen jellegű seregszemléjén, nagyszerű versenytársak körében. Mivel nagyobbrészt középtávon versenyzünk, ezért elsődleges célunk az lesz, hogy célba érjünk! Óriási kihívás lesz ilyen távot teljesíteni. Olyan időeredményt szeretnénk elérni, amellyel elégedettek lehetünk, s mindemellett bennünk legyen az a tudat, hogy ezért mindent meg is tettünk. Ezen a versenyen nem csak Abaújszinát képviseljük majd, de barátainkat, ismerőseinket, családunkat és mindenkit, aki ebben a sportágban örömöt talál” – nyilatkozta lapunknak Ovčariková Anna.

Ficzere Bertalan az Abaújszinai Atlétikai Kör vezetőségének tagja elmondta, mindenki nagyon büszkén néz fel a hölgyekre, mert ők voltak a legbátrabbak, s el merték vállalni ezt a nem mindennapi feladatot.

A verseny útvonala a történelmi belvárosból (Óváros tér) indul és a Moldva folyó mentén haladva ugyanitt ér véget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?