Abaújszinaiak futósikerei a szepesváraljai versenyen

futas

Szép sikereket értek el kategóriájukban az Abaújszinai Atlétikai Kör tagjai a 39. Szepesváraljai futóversenyen.

A 19 km-es versenytávon Huszár Tibor a 70 év feletti kategóriában a második helyen végzett, ugyanebben a kategóriában, de a rövidebb, 12 kilométeres távon rajthoz állva Ficzere Bertalan az első helyet szerezte meg. „Az elért eredmények mellett külön élményt jelentett számunkra a hely, ahol futottunk. A történelmi múlt, a gyönyörű környezet, a kellemes időjárás, ez mind-mind erőt adott, kitartásra buzdított. Amennyiben az egészségünk megengedi, jövőre szintén szeretnénk ide visszatérni, és újból, ha nem is dobogón végezve, de ismételten végigfutni ezen az útvonalon, ezzel is maradandót alkotva” – nyilatkozta örömmel lapunknak a 72 éves Ficzere Bertalan.

Kitűnően teljesített Kassa városát képviselve a Tisza házaspár. Erzsébet 19 km-en, 60 év felett a harmadik, míg férje, Tibor úgyszintén ebben a kategóriában a 4. helyen zárt. A szintén abaújszinai Breznai Miroslav kategóriájában, 60 év felett kilencedikként ért célba.

Érdekes

39. SZEPESI VÁR KÖRÜLI FUTÁS (Szepesváralja, Lőcsei járás)

19 km, 46 résztvevő, 1. (A kategória 1.) Marián Zimmerman (Pro-body sport team) 1:05:52, 2. (A kategória 2.) Juraj Hvizdoš (Ordzovany),1:08:19, 3. (B kategória 1.) Rastislav Kalina (Rajec) 1:10:38… 36. (C kategória 9.) Miroslav Breznai 1:46:21, 38. (E kategória 2.) Huszár Tibor 1:49:51 (mindketten abaújszinaiak), 40. (I kategória 3.) Tisza Erzsébet 1:53:49, 43. (D kategória 4.) Tisza Tibor 1:54:24 (mindketten kassaiak).

12 km, résztvevő: 1. (A kategória 1.) Lukáš Koperdák (Smižany) 0:43: 54, 2. (A kategória 2.) Tomáš Gemza (Štrba) 0:45:04, 3. (A kategória 3.) Miroslav Gad (Liptószentmiklós) 0:46:08… 23. (E kategória 1.) Ficzere Bertalan (Abaújszina).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?