A Suhancok győztek a királyhelmeci tornán

pingpong

Győztek a Suhancok a Buzánszky Jenő Sport-arénában, a januárban kezdődött és öt hétvégén át tartó sporteseményen.

A pingpongot szerető királyhelmeciek hat csapatot (Feltörekvők, Loki, Sörpong, Suhancok, Vegyes team, Zenit) kialakítva játszottak, ezekben négyen szerepelhettek, köztük egy-egy igazolt játékossal az erőviszonyok kiegyenlítése végett. Ennek meg is volt az eredménye, hiszen szoros mérkőzések, izgalmas csaták után alakult ki a sorrend. Minden párharcot sikerrel megvívva végzett az első helyen a Suhancok gárdája, a maximális 15 pontot elérve. A második Sörpong, illetve a harmadik Loki ugyanannyi pontot szerzett (9), de az egymás elleni párharcból az előbb említett került ki győztesen. Negyedik lett a Vegyes team, az ötödik helyet foglalta el a Zenit, a sort pedig a Feltörekvők zárták.

Egy különdíjat is kiosztottak a torna végén, a legtöbb mérkőzést megnyerő játékos vehette át azt. Ezt a címet a Suhancok csapatát erősítő, az 5. liga A csapatában is jeleskedő Horcsin Tibor érdemelte ki, aki minden találkozó után győztesen távozhatott a zöld asztal mellől.

A TJ Slavoj sportegyesület asztalitenisz-szakosztályának vezetője, Sipos Roland szerint az 5. ligában szereplő játékosok jól szerepeltek, kiadták magukból a maximumot. „Több olyan játékos is jelen volt, aki régebben profi szinten versenyzett. Szívesen látnám őket újra a rendes csapatban. Talán sikerül közülük valakit rábeszélni, hogy újra közénk álljon, bár tudom, hogy elfoglaltságuk gyakran nem teszi lehetővé azt, hogy edzésekre járjanak. De találhatunk valamilyen megoldást” – jelentette ki a szakosztályvezető.

A csarnok menedzsere, Panyko Béla elmondta, a látottak alapján nem kell félteni a város asztaliteniszsportját. A fiatalok és a tapasztaltabbak egymást kiegészítve érhetnek el a jövőben egyénenként és csapatban sikereket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?