A kassai Lokomotíva kilépett a II. ligából

foci

Anyagi okok miatt kilépett a II. ligából a kassai Lokomotíva futballcsapata, amely a 15. helyen zárt az őszi szezont. „Tizenhárom éve vettük át az akkor V. ligás Lokit, és sikerült felkerülnünk a második vonalba. 

Sosem dúskáltunk az anyagiakban, de idén először nem tudtuk bebiztosítani az együttes költségvetését. Én nem tudok úgy dolgozni, hogy adósságot halmozzunk fel, ezért kijelentettem a II. ligás együttest a bajnokságból – írta közleményében Peter Daduľák, a Lokomotíva elnöke.

A kassai együttes – amely hivatalosan az első kieső – őszi eredményeit törlik, a tavaszi idényben 15 csapat játszik a II. ligában, a Loki soros ellenfele szabadnapos lesz. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?