A fiataloknak és Lampardnak ad lehetőség az angol kapitány

Belo Horizonte |

<p>Teljesen felforgatott kezdő tizenegyet küld pályára a Costa Rica elleni világbajnoki csoportmérkőzésen Roy Hodgson, a brazíliai tornától már biztosan búcsúzó angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.</p>

A szakember az angol szövetség (FA) honlapjának elmondta, hogy a 18 órakor kezdődő összecsapáson az Uruguay elleni, 2-1-s vereséggel zárult találkozón szerepelt játékosok közül mindössze a védő Gary Cahill, és a csatár Daniel Sturridge lesz ott újra a csapatban, mellettük pedig a fiatalok, illetve a vélhetően utolsó nagy tornáján szereplő Frank Lampard kap majd lehetőséget. A Chelsea-től 13 idény után távozó középpályás 106. alkalommal lesz válogatott és ezúttal a csapatkapitányi karszalagot is ő fogja viselni. 

Az angol válogatott kezdőcsapata:
Ben Foster - Phil Jones, Gary Cahill, Chris Smalling, Luke Shaw - James Milner, Frank Lampard, Jack Wilshere, Ross Barkley - Adam Lallana, Daniel Sturridge

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?