Szerelmes május a Kaleidoszkóp Házban

Esztergom |

<p>A szerelem havának jegyében hirdette meg májusi programjait a Kaleidoszkóp Ház. Az esztergomi művésztelep minden hónapban egy-egy téma köré építi fel rendezvényeit.</p>

 

A koncertek, kiállítások, előadások, kézműves foglalkozások és performance mellett állandó programok (jóga, rajziskola, bazár, filmklub) is várja a látogatókat.

A Kaleidoszkóp Ház vendégköre nagyon színes. Kezdő és befutott művészek, alkotók és műkedvelők, fiatalok és idősek is felkeresik a határ mindkét oldaláról. Minden generáció számára kínál programot és kikapcsolódási lehetőséget. Közel két éve működik a Pázmány Péter utca 7. szám alatt a Vízivárosban. Az Eurohíd Alapítvánnyal közösen meghirdetett pályázat keretében hamarosan a kassai Rovás Galériában is bemutatkoznak.

Május 11-én (péntek) 17 órától János atya lesz a ház vendége. 19 órakor kezdődik Énzsöly Kinga kiállítása, amit M.É.Z. együttes koncertje követ. Május 12-én (szombat) Bakai Bence napot tartanak, amit a 16 órától rövidfilm válogatással fűszereznek. Május 18-án (péntek) 19 órakor Sipeki Gyula fotókiállítására várják az érdeklődőket, amit a Wakachuka együttes koncertje követ. Május 20-án (szombat) este Sirály Feeling Diszkó várja a fiatalokat. Május 25-én (péntek) Staudt Ágnes 19 órakor kezdődő kiállítását a Slamblett együttes koncertje követi. Május 26-án (szombat) 18 órától Szuharevszki Mihály tart művészettörténeti előadást. Május utolsó vasárnapján (május 27.) gyereknapot tartanak a Kaleidoszkóp Ház legkisebb látogatóinak. A magán művészeti központ – hétfő kivételével – a hét minden napján nyitva tart, a kiállítások ingyen látogathatók.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?