Ozzy új albumot izzít

oo

Ozzy Osbourne szeptemberben új albumot készül kiadni. A meglepő hírt a rocksztár felesége, menedzsere és mindenese, Sharon jelentette be Graham Norton beszélgetős tévéműsorban.

A műsorvezető a 73 éves Ozzy egészségi állapota felől érdeklődött, mivel az énekes nemrég esett át a covidon. „Jól van. Tényleg nagyon jól van. Befejezett egy új albumot, amely szeptemberben jön ki. Nagyon sokat dolgozik a stúdióban, mindent ő ír, ő énekel fel, és ez boldoggá teszi. Építettünk neki egy nagy stúdiót, úgyhogy otthon dolgozhat“. Sharon Osbourne azt is elárulta, hogy férjével heteken belül visszaköltöznek Angliába, a gyerekeik viszont mára olyannyira amerikaiak lettek, hogy ott maradnak.

A Black Sabbath egykori frontemberét a szakmából sokan a modern metál megújítójának tartják. Legutóbb 2020-ban jelentkezett szólóalbummal, az Ordinary Man jó kritikákat kapott. Azt megelőzően viszont tíz éven át nem adott ki stúdióalbumot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?