Amatőrök pingpongtornája Királyhelmecen

pingpong

Szombaton (kezdés 17 órakor) másodszor rendezik meg Királyhelmecen a Városi Amatőr Asztalitenisz-bajnokság címet viselő népszerű tornát. A Buzánszky Jenő Sportarénában sorra kerülő versenyre csak nem regisztrált versenyzők nevezhettek be. 

A városi hivatal szervezésében sorra kerülő seregszemlén korosztálytól függetlenül 16-an vesznek részt, tájékoztatta lapunkat Panyko Béla, a sportaréna menedzsere. A négy csoportba besorolt játékosok négy asztalnál játszanak majd, s minden csoportból az első két helyezett jut tovább. Onnantól kezdve pedig kieséses rendszerben folytatódnak a párharcok. A TJ Slavoj sportegyesület asztalitenisz-szakosztályának vezetője, Sipos Roland örömmel fogadta, hogy a város vezetése újfent nagy figyelmet szentelt ennek a sporteseménynek, amelyen akár új tehetségeket is felfedezhetnek a csapataikba. A tőketerebesi járási liga 5. osztályában szereplő királyhelmeciek ugyanis két együttest is indítottak a bajnokságban. Az A csapat az 5., a B jelű pedig az utolsó, 10. helyen zárta az idei szezont. Sipos szerint mindkét alakulatnak megvan rá az esélye, hogy a következő kiírásban minimálisan egy-két hellyel feljebb lépjenek a táblázaton.

A városi tornán újra részt vesz az ötvenes éveiben járó tavalyi győztes, a zétényi származású Trosko Miklós is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?