Márciusban érkezik a U2 új albuma

U2

Songs of Surrender címmel adja ki új albumát a U2 március 17-én, amely 40 régi dal újragondolt változatát tartalmazza majd.

A készülő albumot egy rövid videóelőzetesben jelentették be, ezenkívül néhány a rajongóikhoz eljuttatott, kézzel írt levélben. Ebben a zenekar gitárosa, The Edge azt írja, hogy azért adják ki újra a dalokat, mert amikor először vették fel őket, nagyon fiatalok voltak, míg most „ezek a dalok teljesen mást jelentenek számunkra.” A készülő albumot sok találgatás övezte az elmúlt időszakban – sokan úgy remélték, a lemez a frontember, Bono memoárjával egyszerre kerül majd piacra. A Surrender: 40 Songs, One Story (Megadás: 40 dal, egy történet) című életrajzi könyv tavaly november 1-én került a piacra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?