Későbbre halasztották a Star Wars 8. epizódjának bemutatóját

<p>A Star Wars következő, 8. epizódjának 2017 májusára tervezett bemutatóját 2017. december 15-ére halasztotta a Disney - jelentette be a társaság szerdán.</p>

Noha a Csillagok háborúja egykor a nyári kasszasiker szinonimája volt, a dátumváltozás arra utal, hogy a sorozat ismét a karácsonyi szünetben szeretne tarolni a mozikban.    A Star Wars - Az ébredő Erő, vagyis a széria 7. filmje számára jó döntésnek bizonyult a decemberi bemutató, hiszen öt hét alatt Észak-Amerikában minden addigi rekordot megdöntve 861 millió dolláros, az egész világon 1,88 milliárd dolláros  jegyárbevételt hozott.    A Disney nem adott magyarázatot a halasztásra, ám egyesek szerint a 8. rész rendezője, Rian Johnson átírja a forgatókönyvet. A forgatást februárban kezdik Londonban.    Idén sem maradnak új Csillagok háborúja-film nélkül a világ vetítőtermei: a Gareth Edwards rendezte A Rogue One-t, az első spin-off-ot, azaz sorozaton kívüli, önálló cselekményű Star Wars-filmet idén decemberben 16-án mutatják be, Han Solo ifjú koráról fog szólni.    A Disney egy másik dollármilliárdos sorozata, A Karib-tenger kalózai következő epizódjának premierjét helyezte át 2017. május 26-ára. Johnny Depp sorozata a Dead Men Tell No Tales címmel tér vissza.    A Sony Pictures két filmje bemutatási dátumán változtatott: a következő, Tom Holland főszereplésével, Jon Watts rendezésében készülő Pókember 2017. július 7-én debütál, az újraforgatott Jumanjit 2016 karácsonya helyett 2017. július 28-án mutatják be. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?