Idén nem osztanak ki Libri irodalmi díjakat

https://refresher.hu/1406-Iden-nem-osztjak-ki-a-Libri-irodalmi-dijait

A szervezők gazdasági megfontolásokra hivatkozva így.

A szervezők csütörtökön tudatták közleményükben, hogy 2023-ban elmarad a Libri irodalmi díjak kiosztása. „Szeretnénk tájékoztatni, hogy gazdasági megfontolások miatt idén nem adjuk át a Libri irodalmi díjat és a Libri irodalmi közönségdíjat“ – olvasható a közleményben.

Hozzáteszik, hogy az idei döntésük ellenére továbbra is elkötelezettek a kortárs magyar szerzők is műveik iránt, emiatt a jövőben új formában szeretnék majd népszerűsíteni őket.

A Libri irodalmi díjat és a Libri irodalmi közönségdíjat 2016-ban alapították. A díjazottak között többek között szerepelt már Bödőcs Tibor, Krusovszky Dénes, Krasznahorkai László, valamint Grecsó Krisztián is.

(refresher.hu, cszs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?