Vízilabda: Magyarország-Montenegró 10-10

Eredmény: férfiak, A csoport, 1. forduló: Magyarország-Montenegró 10-10 (3-3, 3-1, 2-4, 2-2) Jingtung Uszoda, 2500 néző, v: Margeta, Caputi (szlovén, olasz) góldobók: Benedek, Kásás, Varga Dénes 2-2, Molnár, Madaras, Biros, Kis G. 1-1, illetve Janovic 4, Ivovic, Gojkovic 2-2, Uskokovic, Jokic 1. A magyar válogatott legközelebb kedden játszik, magyar idő szerint reggel 8 órától a görögök ellen száll vízbe.

Molnár Tamás hatalmas bombája nyitotta a gólok sorát, az öröm azonban nem tartott sokáig, mert Janovic azonnal egyenlített. A magyarok kissé idegesen, kapkodva és pontatlanul játszottak - Kásás Tamás lövése például a kapufán csattant -, a másik oldalon viszont újabb Janovic-gól következett, így a montenegróiak átvették a vezetést. Madaras emberelőnyből betalált, de ugyanígy tett a másik oldalon a csapatkapitány Uskokovic is, és már úgy tűnt, az ellenfél vonulhat előnnyel pihenőre, amikor jött a center Kis Gábor, aki remek találatával helyrebillentette a mérleg nyelvét.A gólgazdag első negyed után a második felvonásban sokáig nem rezdültek meg a hálók, mindkét oldalon sok volt a hiba, eladott labda, s bár a magyarok két kapufát is lőttek, nem sikerült átvenniük a vezetést. A zárónegyedben először Kásás volt eredményes, Ivovic azonban válaszolt, majd Gojkovic révén hosszú idő után először ismét átvette a vezetést a rivális. Már csak szűk egy perc volt hátra, amikor veszni látszottak a magyar remények, de Varga Dénesnek végül egy bejátszás után okos góllal sikerült bevennie a kaput, így döntetlen lett a vége.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?