VIDEÓ: Sírva tolta tovább a biciklijét a versenyző

eu

A fiatal versenyző álmai egy szempillantás alatt törtek össze.

A 18 éves German Dario Gomez Becerra álmai egy szempillantás alatt törtek össze a junior országúti kerékpárosok világbanokságán. A versenyző a csütörtöki etapon kapott hátsó defektet, ami bár könnyen kezelhető probléma, de nem volt közelben egy csapatkocsi sem, ami nélkül tehetetlen volt a kerékpáros.

A fiatal versenyző csak álldogált az út szélén, majd leült a fűbe, hogy saját maga orvosolja a problémát, majd hirtelen felpattant, és maga mellett tolta a bringát. A probléma később megoldódott, de ekkor már egyértelmű volt, hogy a nyerési esélyei elszálltak.

'That's heartbreaking! Help the poor guy out!' ?

Colombia's German Dario Gomez Becerra in tears after being left at the side of the road... #Yorkshire2019 pic.twitter.com/Mt2mR39RGx

— Eurosport UK (@Eurosport_UK) 26. septembra 2019

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?