Vándorkupások Ógyalla-Bagotán

westernlovas
Ógyalla-Bagota |

Egyre jobban magára talál a pandémia után a Westernlovagló Vándorkupa 2021 versenysorozat. A gútai baljós kezdést követően mindinkább vonzza a lovasokat és a nézőket is. 

Következő, immár idei hetedik állomása szombaton (kezdés 11.00) az ógyalla-bagotai Wanted Star Ranchon lesz. „Az utolsó három versenyen nagyon szép volt a részvétel és az eredmények is javultak. Ennek folytatásában bízunk nálunk – közölte lapunkkal Fazekaš Attila házigazda s egyben a versenysorozat nevét viselő szervezet elnöke. – A szokásos kínálat vár a mezőnyre: szlalomban és hordókerülésben versenyeznek a juniorok, az open és a profi open kategória indulói. Az esélyekről annyit, hogy az első helyekre azokat várjuk, akik az előző vándorkupákon is igazolták jó formájukat, ám sosem zárható ki a meglepetés, így nálunk se. Mint korábban, idén is ráadásképpen megrendezzük a rancsok közti erőpróbát, melyben egy-egy benevezett rancsot háromtagú csapat képvisel. Remélem, újabb jó versennyel gyarapodik idei sorozatunk, a lovasok és a nézők is megtalálják számításukat. A szezonnyitón elkeseredve láttuk mennyire visszafogta a vándorkupásokat a koronavírus okozta bezártság. Azóta, úgy vélem, már visszajött a lovasok versenyzési kedve, s az új körülmények között is felvillanyozódva folytatják szereplésüket.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?