Újabb Tottenham-mérkőzés marad el, most a Leicesternél szabadult el a vírus

Tottenham Hotspur

Egy héten belül a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának már harmadik mérkőzését halasztották el. 

A brit média arról számolt be, hogy koronavírusos esetek miatt elmarad a ma 20.30 órára kiírt Leicester City-Tottenham Hotspur összecsapás a Premier League-ben. A londoni klubnál a múlt héten tömeges fertőzést tapasztaltak, ezért a csapat már a Rennes elleni Konferencia-liga-mérkőzésen sem lépett pályára, majd elhalasztották a hétvégére kiírt, Brighton elleni bajnokijukat is. Később kiderült, hogy ezúttal a Leicester City is érintett: a „Rókáknál” korábban kilenc pozitív esetet regisztráltak, emiatt a hét első felében kérvényezték a találkozó elhalasztását. Brendan Rodgers vezetőedző szerdán még éles kritikával illette a PL vezetését, mert az nem fogadta el kérésüket. A liga vezetése végül ma, azaz csütörtökön a halasztás mellett döntött, miután újabb pozitív esetekre derült fény a leicesteri játékosok és stábtagok között is. A fentieken kívül a Brentford-Manchester United és a Burnley-Watford összecsapás is áldozatául esett a pandémiának.

Csütörtök délután derült ki, hogy az eredetileg szombat délutánra kiírt Manchester United-Brighton találkozót sem tudják megrendezni, miután a manchesterieknél a futballisták és dolgozók is karanténban vannak a fertőzések miatt. Így immár öt angol bajnokit érint az idényben a világjárvány.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?