Szuperligás a hodosi férficsapat

<div>Szuperligás szerepléssel tarkítja harmadik élvonalbeli évadját a hodosi férfi-asztaliteniszcsapat.</div><div>&nbsp;</div>

„Az elmúlt két bajnokságban elért kilencedik és nyolcadik helyünk az extraligában maradást jelentette. Mindkétszer azonban szezon közben erősítenünk kellett, hogy megőrizzük helyünket a legmagasabb osztályban. Most úgy döntöttünk, hogy már a pontvadászat megkezdése előtt dobogóra esélyes csapatot állítunk össze. A szakemberek szerint is reális célt tűztünk magunk elé” – tájékoztatta lapunkat Jozef Kmeť hodosi klubelnök. Szavait a játékoskeretben történt változásokkal húzta alá. Távozott Kriston Dániel, helyette Muskó Péter érkezett. A szintén magyarországi asztaliteniszező két éve már pingpongozott a Dunaszerdahely melletti falu csapatában, Franciaországból jött haza. Leigazolták a szlovák ranglistán az első tízben található Zoltán Lelkešt. Marad a szezon közben megszerzett Martin Grežo és a két csallóközi fiatal, a vásárúti Gajdoschík Adrián és a dunaszerdahelyi Kiss Dávid is. „Az előző bajnokság második és harmadik helyezettje jogosult a szuperligás szereplésre. Mivel erősítettünk és az érintett klubok nem jelentkeztek, a szövetség felkért bennünket, hogy induljunk el a hat ország klubcsapatainak hagyományos versenyében. Megkérdeztem a fiúkat, mit szólnak hozzá. Igennel válaszoltak annak tudatában, hogy ez csak hab lesz a tortán. Külön prémium nem jár érte, csak több játéklehetőséget kínál jobb asztaliteniszezőkkel.” Szeptember másodikán mutatkozik be először a szuperliga férfimezőnyében a hodosi alakulat: Zágrábban a Dr. Casl vendége lesz. Az A csoport további résztvevői az osztrák és magyar U21-es válogatott. Harmadik extraligás évadját szeptember 26-án (19.00) hazai környezetben a galántai Metalfinnel kezdi a csallóközi csapat. Négy nappal később a szuperligában a magyar U21-es válogatott látogat Hodosba. A szuperligán kívül az ifjúsági extraligában is először lesz képviselője a falunak. A legmagasabb osztályban három helybeli, Urbanics Dominik, Balogh Balázs és Szalay Ádám társaságában a dévényújfalui Krajčovič üti a kaucsuklabdát. Legutóbb a klub B csapata megnyerte a III. ligát, a D alakulat pedig a VI. ligát. „Mindkét együttesben tapasztalt, harminc–negyvenéves játékosaink és fiataljaink szerepelnek. Az idősebbeknek ez szórakozás, a fiataloknak tapasztalatszerzés, maguk még nem tudnák elhúzni a csapat szekerét. Ősztől a B nevű alakulat a II. ligában próbálkozik, a D-ből pedig C lesz, és az V. ligában, vagyis a legmagasabb osztályú járási pontvadászatban folytatja” – tette hozzá Jozef Kmeť hodosi klubelnök.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?