Százszázalékos nagykaposiak az ifik teremfocitornáján

régiófoci
Királyhelmec |

Mindhárom mérkőzését megnyerve lett első a nagykaposi U11-es labdarúgócsapat a Buzánszky Jenő Sportarénában rendezett teremtornán.

A 2x10 perces, 5+1-es felállással rendezett körmérkőzéses sorozatban Cigánd, Nagykapos valamint Királyhelmec A és B együttese küzdött meg a helyezésekért. A nyitómérkőzésen a nagykaposiak 5:1-re verték a házigazdák A együttesét. A másik alakulat is vereséggel kezdett Cigánddal szemben (2:0). Az ezt követő városi párharcban az A csapatban szereplőknek kedvezett jobban a szerencse (4:2). Kiélezett küzdelmet láthatott a közönség a Nagykapos–Cigánd meccsen. Az Ung-vidékiek már 3:0-ra vezettek, ám az utolsó percekben már 3:2 állt az eredményjelzőn. A hajrában azonban nem jött össze az egyenlítő gól. Az utolsó két fordulóban a királyhelmeciek súlyos vereségeket könyvelhettek el. Először a B csapat kapott egy ötöst a nagykaposiaktól, majd az A egy négyest a cigándiaktól.

A sportrendezvény záróeseményeként került sor a legjobb teljesítményt nyújtó játékosok kiértékelésére, illetve a helyezetteknek járó serlegek, érmek átadására, amelyeket a sportaréna menedzserétől, Panyko Bélától vehettek át az arra érdemesek. A torna legjobb játékosa a királyhelmeci Bernáth Noel lett, a legjobb kapusnak a cigándi Nagy Bálintot választották. A góllövőlista élén pedig a nagykaposi Költő Olivér végzett 5 találattal.

A győztes csapatot irányító Bacso Martin érthetően örömmel nyilatkozott lapunknak: „Természetesen most nagy a boldogság a gyerekek körében, meg is érdemlik ezt a sikert. Ami a mérkőzéseinket illeti, a számok alapján mindegyik könnyűnek tűnhetett. Viszont minden ellenfelünkkel szemben nagyon oda kellett tenni magunkat, különösen a cigándiak ellen. Hiába volt a 3:0-s vezetés, a végén izgulni kellett a győzelem megtartásáért. Tehetséges játékosaink vannak, ám egyesek most kiemelkedően játszottak. Porubsky Korvin hátul, Szatmári Levente a középpályán, Költő Tamás pedig csatárként jeleskedett. Az összeszokottság, a baráti kapcsolatok, az egymásért való kiállás meghozta gyümölcsét. Azonban nemcsak a gyerekeknek kell kifejeznem hálámat, köszönetemet, hanem a szülőknek is. Azt hiszem, mindezek után ők sem sajnálják, hogy itt voltak.”

Bacso, aki 9 éve edzősködik az U11-eseknél, hozzátette, hetente kétszer tartanak edzést, s ez a bajnokságban nyújtott teljesítményen meg is látszik, ugyanis a nagymihályi járási bajnokság E csoportjában vereség nélkül állnak a táblázat élén, és így bizakodva várhatják a tavaszi folytatást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?