Süteménnyel dobálták a bírót Pereden – VIDEÓ

Pered |

<p>Csak rendőri kísérettel tudta elhagyni a peredi stadiont Zoltán Strečko játékvezető a Tešedíkovo&ndash;Lehnice (2:3) V. ligás labdarúgó-mérkőzés (Nyugat-Szlovákia, déli csoport) után. A hazaiak szerint a bíró egyoldalúan vezette a találkozót, és emiatt a lefújást követően a drukkerek süteményekkel dobálták meg őt. &bdquo;Sajnos, idáig fajultak a dolgok.</p>

Nem szoktam kritizálni a játékvezető ténykedését, de amit vasárnap ellenünk művelt, azt nem lehet szó nélkül hagyni. Már a 13. percben azonnali piros lappal kiállította a legjobb játékosunkat, Račekot, majd annak a három játékosunknak adott sárgát, akiknek ez volt a negyedik lapjuk, így a következő meccsen nem játszhatnak – mondta lapunknak Takács Szilárd peredi klubelnök. – Lefújta, hogy kapusunk 7 másodpercnél tovább tartotta a labdát, és a szabadrúgás után kaptuk a második gólt. Nem csoda, hogy szurkolóinknál felment a pumpa. A mérkőzés után süteményekkel dobálták meg a drukkerek a bírót, akinek az autóját is bekenték édességekkel, és leeresztették a gumikat. Körülbelül hatvan dühös drukker várta a bírót, ezért a rendőröket is kihívtuk. Kevésnek bizonyult a Farkasdról érkezett két járőr, ezért erősítést kértek Vágsellyéről. Végül a bíró rendőri kísérettel távozott.” (sz. z.)

 

A süteménydobálást itt is megnézheti (az akció 1:10-nél kezdődik):

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?