Somorjai foci - Pinte Attila tavaszi elvárásai

Somorja |

<p>Január elején tért haza az ŠTK régi-új játékosedzője, Pinte Attila. „Az elmúlt hetekben elsősorban az erőnlét javítására, a játékelemek és játékszituációk begyakorlására, a taktikai fegyelem javítására összpontosítottunk.</p>

A tavaszi folytatásaban szeretnénk beleszólni az elsőség kérdésébe, minimum megtartani pozíciónkat az élmezőnyben. Gólokban is bővelkedő produkcióval kedveskedni szurkolóinknak” – fogalmazta meg tavaszi elvárásait az egykori sokszoros szlovák válogatott, aki játékosként is segíti védenceit.

Győztes rajtra készülnek a kék-fehérek
A tavaszi idénynyitón a Dubnica fakócsapata vendégszerepel a pomléi stadionban. „Célunk a három pont begyűjtése. A győztes rajt ugyanis megadhatná a kezdőlökést a hasonlóan eredményes folytatáshoz. Soós Tamás eltiltás miatt nem állhat csatasorba. Reméljük, a sérüléssel bajlódó Kopúň-Fekete duó egyik tagja pályára léphet a mai találkozón” – latolgatta az esélyeket a tréner. (ái)

Az ifik kerete
Valo Lukáš, Kargel Peter, Antalics Gábor, Tóth Árpád, Šípoš Michal, Both Olivér, Rabb Roman, ifj. Mezzei József, ifj. Pinte Attila, Göndör István, Lipka Gábor, Szerda Márton, Matejov Tomáš, Rigó Štefan, Kiss Tamás, Hegyi Vince, Plecho Patrik. Edző: Pagáč Peter. Csapatvezető: Zalka Ferenc. Csapatvezető: id. Mezzei József. Csapatorvos: MUDr. Štefan Kubánka.

A felnőttek kerete
Süke Attila, Gašperík Marek, Vaško Peter, Fulmek Ernest, Végh Róbert, Soós Tamás, Soós Eduárd, Fráz Jozef, Jáger Denis, Szöllős Tamás, Mezovský Ľubomír, Hamuľák Jozef, Valach Martin, Kopúň Marek, Fekete Zoltán, Buchel Ivan, Havier Ján, Sipos Július, Sárkány Michal. Játékosedző:Pinte Attila. Segédedző:PeterPagáč.
Csapatvezető: Sánka László. Csapatorvos: MUDr. Štefan Kubánka. Gyúró:Vasi Attila Távoztak: Molnár S. (D. Lužná),Kecskés J.(Handlová) Érkeztek: Pinte A. (Topoľníky),FeketeZ.(Rohovce)

Hazai mérkőzések
16. forduló, március 13,
14.30: Šamorín–Dubnica B
18. forduló, március 28.,
15.00: Šamorín–Led. Rovne
20. forduló, április 11.,
15.30: Šamorín–Domaniža
22. forduló, április 25.,
16.00: Šamorín–Topoľníky
24. forduló, május 9.,
16.30: Šamorín–Neded
26. forduló, május 23.,
17.00: Šamorín–V. Ludince
27. forduló, május 30.,
17.00: Šamorín–Galanta
29. forduló, június 9.,
17.00: Šamorín–Sereď.
Idegenbeli ellenfelek: Gabčíkovo,
Ludanice, Piešťany,
Palárikovo, ČFK Nitra, Bánovce,
Pov. Bystrica.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?