Sima komáromi röpis vereség a nyitányon

komáromi röpisek
Komárom |

A férfi-röplabdaextraliga első fordulójában a Rieker USJ Komárom csapata nem várt, sima 3:0-s (25:21, 25:12, 25:20) vereséget szenvedett a Myjava együttesétől. 

A papírforma azért borult fel, mert a myjavaiak szinte minden játékelemben felülmúlták a Duna-partiakat, akik nem tudtak igazán játékba lendülni a mindössze 1 óra 10 percig tartó mérkőzésen. 

Az első játszma volt a legkiegyenlítettebb, amelyben 15:15-ig egyik csapat sem tudott elhúzni. A játszma végéhez közeledve a vendégek kezdtek pontosabban játszani, ki nem kényszerített hibát nem vétettek, és végül a harmadik játszmalabdájukkal 21:25-tel zártak – 0:1.

Időben legrövidebb a második játszma volt, amelyet osztálykülönbséggel 12:25-re nyertek a myjavaiak – az adogatás és a szinte védhetetlen támadás volt az erősségük. A játékrészben az első játszmalabdájukat értékesítették a vendégek – 0:2.

A harmadik, utolsó játszmában még meg-megvillant a remény a szépítésre a Duna-partiaknak, de 16:16-os állás után elhalványult. Robin Pělucha vezetőedző legénysége nem tudott lépést tartani a myjavai rohamokkal. Az igyekezetet nem lehet felróni a komáromiaknak, az első mérkőzését játszó Mlynarčíknak voltak szép megoldásai, de az a fordításhoz kevés volt: a játszma 20:25-tel végződött a mérkőzés pedig 0:3-mal. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?