Sarapova elődöntős

London. A tavaly döntős ausztrál Mark Philippoussis nem kér elnézést azokért a trágár kifejezésekért, amelyekkel a bírót illette hétfőn, a hazai közönség előtt szereplő Tim Henman elleni mérkőzésen a Wimbledonban zajló angol nyílt teniszbajnokságon.

London. A tavaly döntős ausztrál Mark Philippoussis nem kér elnézést azokért a trágár kifejezésekért, amelyekkel a bírót illette hétfőn, a hazai közönség előtt szereplő Tim Henman elleni mérkőzésen a Wimbledonban zajló angol nyílt teniszbajnokságon. – Nincs miért bocsánatot kérnem, bár az valóban nem szerencsés, hogy a tévén keresztül gyerekek is hallották a szavaimat – jelentette ki. A számítógépes elemzés kimutatta, hogy Philippoussis több esetben jogosan kifogásolta a „hazai pálya előnyét“.

A címvédő Serena Williams könnyedén, 55 perc alatt nyert a 16 éves francia Tatiana Golovin ellen, s bejutott a negyeddöntőbe, Capriati és Sarapova pedig már elődöntős.

EREDMÉNYEK – női egyes, 4. forduló: S. Williams (amerikai, 1.)– Golovin (francia) 6:2, 6:1; Mauresmo (francia, 4.)–Farina Elia (olasz, 14.) 7:5, 6:3; Suarez (argentin, 9.)–Grande (olasz) 4:6, 6:0, 6:2; Capriati (amerikai, 7.)–Petrova (orosz, 10.) 6:4, 6:4; negyeddöntő: Davenport (amerikai, 5.)–Sprem (horvát) 6:2, 6:2, Sarapova (orosz, 13.)–Szugijama (japán, 11.) 5:7, 7:5, 6:1. Női páros, 2. forduló: Kuznyecova, Lihovceva (oroszok)– Hantuchová, Dechy (szlovák, francia) 6:3, 6:2; Vegyespáros, 2. forduló: Friedl, Husárová (cseh, szlovák)–Marray, Janes (brit) 6:3, 6:4.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?