Saláta otthon lábadozik

<p>Márciusi térdműtétje után a vártnál nehezebben gyógyul Saláta Kornél. A garamkövesdi származású futballista két hete tért haza Oroszországból, így a televízióban nézte rosztovi csapata Habarovszk elleni 2:0-ra megnyert osztályozóját. A 28 éves, huszonnégyszeres válogatott védőt faggattuk.</p>

Milyen állapotban van a térde?Miután elkezdtem az edzéseket, eleinte nem volt semmi probléma, ám később gyakran szúró fájdalmat éreztem. Azt hittem, elmúlik, ám nem javult az állapotom, ezért abba kellett hagynom a tréningeket. Talán az volt baj, hogy a rosztoviak sürgették a visszatérésemet, és túl korán kezdtem el a gyakorlásokat. Mikor jött haza Szlovákiába?Amikor kiderült, hogy ebben az idényben már nem léphetek pályára, a Rosztovnál belegyeztek abba, hogy itthon kezeltessem magam. Két hete érkeztem, felkerestem a műtétet végző Peter Malinovskýt, aki egy speciális injekciót adott, s azóta futás közben sem fáj a térdem. Jelenleg Párkányban rehabilitációs kezelésre járok. Remélem, hamarosan teljesen rendbe jövök, és a felkészülést már a többiekkel végezhetem. Rosszul hajrázott a Rosztov, az utolsó öt bajnokijából csupán egyet nyert meg és így osztályozóra kényszerült.Sajnos, nem úgy alakult az idény vége, ahogyan azt elterveztük. Permben úszott el a sima bennmaradás, egy pontra lett volna szükségünk, de 3:2-re kikaptunk, így rosszabb gólkülönbségünk miatt osztályozót kell játszanunk a Divizió 1 negyedik helyezettjével. Az első meccset megnyerte a csapata. Látta a csütörtöki találkozót?Szüleimnél tudom nézni az orosz tévécsatornákat, így a televízió előtt szurkoltam a csapatnak. Biztosra veszem, a 2:0-s előny elég lesz a hétfői habarovszki visszavágóra, és továbbra is a Premjer Ligában fogunk játszani. Mikor jár le az oroszországi szerződése?Még másfél évig érvényes a megállapodás, nagyon jól érzem magam Rosztovban, remélem, felépülésem után visszakerülök a kezdőcsapatba.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?