Remek tárkányi focirajt

régiófoci

Sok-sok gól, magabiztos győzelmek – álomszerűen kezdte a tavaszi idényt a tőketerebesi területi bajnokság VII. ligájában szereplő tárkányi labdarúgócsapat.

Igaz, már ősszel is csak eggyel rosszabb gólkülönbsége miatt szorult a listavezető garanyiak (Hraň) mögé. Tavasszal is remekelnek a tárkányiak, mindhárom idegenbeli mérkőzésüket megnyerték (Nagygéres 1:4, Migléc 0:13, Imreg 1:3), majd a hétvégén következett az első hazai mérkőzés, az eddig mindössze egy vereséget összeszedő, nagy rivális garanyiak ellen. Több mint 250 néző volt kíváncsi a bajnokság végkimenetele szempontjából akár sorsdöntőnek is nevezhető mérkőzésre, amely Pavol Greško II. ligás játékvezető sípszavára kezdődött el. 

„Esélyt sem adtunk ellenfelünknek a mérkőzés folyamán, csak az első félidőben tudták tartani velünk a lépést, ekkor ugyanis még csak 1:1-es állást mutatott az eredményjelző tábla – számolt be lapunknak a mérkőzésről és a játékosok teljesítményéről Szűcs László, a klub sportmenedzsere. – A második félidőben teljesen átvettük a játék irányítását, jól védekeztünk, középpályásaink jól osztogatták a labdát, csatáraink pedig remek helyzetfelismeréssel, szép akciók után váltották gólokra az adódó lehetőségeket. Így magabiztos, szinte könnyűnek nevezhető 4:1-es győzelmet arattunk ezen a várva várt mérkőzésen, amelyen Jáger Adrián kétszer, Bálint Norbert és Tronka Patrik pedig egyszer-egyszer volt eredményes. Ilyen eredménnyel szerintem senki sem számolt. Jómagam is szorosabb mérkőzést vártam. Remek teljesítményt nyújtva szereztünk közönségünknek egy szép vasárnap délutánt.

A tárkányiak gólvágója, Jáger Adrián tavasszal már 11-szer talált be az ellenfelek kapujába, ezzel már 24 gólnál jár, s vezeti a góllövőlistát. A téli átigazolási időszakban az V. ligából érkezett Tronka fivérek (Patrik és Dominik) jól beilleszkedtek a csapatba, s jól mutatkozik két U19-es, már a felnőttcsapatban is bemutatkozott fiatal, Jakab Zsolt és Lakatos Arnold. 

„Mérkőzésről, mérkőzésre jobbak vagyunk, a fiúk érzik, hogy nagy esély előtt állnak. Mindent meg is tesznek érte, hiszen ki ne szeretne egy osztállyal feljebb kerülni és büszkén viselni a TJ Tisza Tárkány feliratú sárga mezt? – tette hozzá Szücs László. 

A Tisza-parti együttes győzelmével már kilencpontos előnnyel áll a táblázat élén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?