Messi már 88 gólnál jár

Cordoba |

<p>&nbsp;</p><div>Már 88 találattal tartja az egy naptári éven belüli gólrekordot Lionel Messi, az FC Barcelona sztárlabdarúgója.</div>

 

A spanyol bajnokság listavezetőjének argentin csatára - aki vasárnap este kétszer vette be a Real Betis kapuját, ezzel előbb utolérve, majd meg is előzve az abszolút csúcsot 85 góllal negyven éve birtokló német Gerd Müllert - szerda este kupameccsen duplázott. Jelesül a másodosztályú Córdoba otthonában ügyeskedett, egyedül jegyezve a katalán gárda mindkét találatát a Király Kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán.   
Messi eddigi 88 gólját 67 meccsen szerezte, s akár a 90-es határt is átlépheti, mivel a Barcelonának még két fellépése van az idén. Mindkettő bajnoki találkozó: most vasárnap az Atlético Madrid, december 22-én pedig a Valladolid lesz az ellenfél. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?