Maradona visszakapja a fülbevalóját

Róma |

<p>Fabrizio Miccoli, az olasz Palermo labdarúgója személyesen szeretné visszaadni Diego Maradonának, az argentin válogatott szövetségi kapitányának fülbevalóját, amelyet februárban egy aukción vásárolt meg 25 ezer euróért.</p>

"Mindig is hősként tekintettem Maradonára, s tiszteletem jeléül még a fiamat is róla neveztem el Diegónak - nyilatkozta a 30 éves támadó a Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap keddi számában. - Szerdán az argentinok Németországban játszanak barátságos találkozón, de sajnos nem tudok odautazni. Mindenesetre előbb vagy utóbb mindenképpen találkozom majd vele, és visszaadom az ékszert."
Az olasz adóhatóság által korábban lefoglalt gyémánt fülbevalót eredetileg 4000 euróért kiáltották ki, s akkor került a hatóság birtokába, amikor az argentin ex-klasszis szeptemberben az ország egyik klinikáján fogyókúrázott.
Maradona 1984 és 1991 között halmozott fel tetemes - egyes hírek szerint 37 millió eurós - adótartozást Olaszországban, amikor az SSC Napolinál légióskodott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?