Lauda aláírása mindig ott lesz a Mercedeseken

Niki Lauda
Monte-Carlo |

Mindörökre a Mercedeseken marad a hétfőn elhunyt háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda aláírása.

 

Toto Wolff csapatfőnök pénteken a Monacói Nagydíj helyszínén jelentette be, hogy az "ezüstnyilak" állandó dísze lesz a legendás osztrák pilóta szignója. Emellett Monte-Carlóban a "Danke Niki" felirat is látható lesz a kocsikon.

"Nehéz alig pár nappal a halála után bármit is mondani. Úgy érzem magam, mint egy zombi" - jelentette ki Toto Wolff. "Elvesztettük egy mentorunkat, tanácsadót, külügyminisztert és minden előtt egy barátot" - tette hozzá a Mercedes képviseletében, amelynél Lauda 2012-ben felügyelő bizottsági majd résztulajdonos elnök lett, és nagy része volt Lewis Hamilton leigazolásában.

A 70 évesen elhunyt Laudáról megemlékezett korábbi istállója, a Ferrari is, amely elhelyezte a nevét Sebastian Vettel és Charles Leclerc autóján.

Az F1 egyik legnagyobb alakja pályafutása alatt 171 futamon indult, 25-ször győzött, közte 1975-ben és 1976-ban Monacóban.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?