Laidouni Schäfer csapattársa lett

Laidouni.Union

Ahogy az az elmúlt napok hírei alapján várható volt, Aissa Laidouni a Ferencvárostól a német Bundesliga második helyén álló Union Berlinhez igazolt.

A tunéziai középpályás 2020 augusztusában a román Voluntaritól került a zöld-fehérekhez, ahol 113 mérkőzésen lépett pályára és 11 gólt szerzett. Két bajnoki cím és egy Magyar Kupa-győzelem mellett szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében. Laidouni 2021-ben debütált a tunéziai válogatottban, amellyel szerepelt a tavalyi világbajnokságon. A 26 éves középpályásnak Berlinben magyar csapattársa is lesz, hiszen 2022 nyarán ide igazolt a DAC-ból Schäfer András.

„Minden profi focista álma, hogy a világ egyik legjobb bajnokságába igazoljon. Nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült és itt bizonyíthatok a jövőben. Azok alapján, amit eddig láttam, az Union egy barátságos, de egyben szenvedélyes és ambiciózus klub. Meggyőződésem, hogy gyorsan be fogok illeszkedni és mindent bele fogok adni, hogy sikeresek legyünk” – idézte a berlini klub honlapja Laidounit.

A futballista értékét a szakemberek 4 millió euróra becsülik, sajtóhírek szerint ennél valamivel magasabb összeget fizetnek érte a németek a Fradinak, amely különböző feltételek teljesülése esetén tovább növekedhet. Az átigazolási díjból Laidouni előző klubja, a Voluntari is részesül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?