Kuttor Csaba csak a 47. lett triatlonban

Peking |

<p>A visszalépések miatt utolsó pillanatban csapatba került Kuttor Csaba saját várakozásától némiképpen elmaradva a 47. helyen ért célba a pekingi olimpia férfi triatlonversenyén.</p>

A miskolci versenyző előzetesen sydneyi 30. helyének megismétlését várta magától. A győzelmet nagy meglepetésre a német Jan Frodeno szerezte meg, míg a toronymagas favorit spanyol Javier Gomez, aki idén megnyerte a tiszaújvárosi Világkupát, csak negyedik lett. Eredmények, triatlon: 1. Frodeno (Németország) 1:48:53 ó, 2. Whitfield (Kanada) 1:48:58, 3. Docherty (Új-Zéland) 1:49:05, 4. Gomez (Spanyolország) 1:49:13, 5. Rana (Spanyolország) 1:49:21, 6. Unger (Németország) 1:49:43 ...47. KUTTOR CSABA 1:55:53. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?