Komáromban dől el a Szlovák Kupa

komaromisANC
Komárom |

A hétvégén kiderül, hogy kik lesznek a női- és férfiröplabda Niké Szlovák Kupa következő győztesei. Az elődöntőket és a két sorozat fináléját is a komáromi sportcsarnokban rendezik.

„A kupasorozataink körül kialakult helyzet ebben a szezonban sem volt egyszerű. A járványügyi intézkedések nem tették lehetővé, hogy lejátsszuk a tervezett mérkőzéseket. Ezek után a Szlovák Röplabdaszövetség versenybizottsága (SK SVF) úgy döntött, hogy átalakítja a lebonyolítást. Erről január elején értesítettük a klubokat, és néhány napja megszülettek az utolsó döntések is. Szombaton a női mezőnyben két elődöntőt rendezünk 13 és 19 órától, a férfiaknál pedig egy elődöntőt játszanak 16 órától. Vasárnap jönnek a döntők, amelyeket szintén élőben közvetít a JOJ Šport“ – nyilatkozta Filip Moravčík, a versenybizottság elnöke.

A férfiaknál a sorsolás alapján a Svidník azonnal finalista lett, míg a másik helyért a komáromiak küzdenek meg a Myjavával. A nőknél a nyitrai UKF csapata játszik a Brusnóval az egyik ágon, míg a másik elődöntőben pozsonyi csatát láthatunk, a VKP és a Slávia EU között.

A jelenlegi szabályok értelmében 250-en lehetnek ott a komáromi sportcsarnok nézőterén az OP-rendszerben, szigorúan FFP2-es maszkban. A jegyeket a helyszínen tudják megvásárolni az érdeklődők. A járványügyi intézkedések ellenére igyekeznek a lehető legjobban fokozni a hangulatot a szervezők.  A mérkőzéseket speciális Gerflor borításon játsszák, a helyszínen és a tévénézők számára is látványos elemek lesznek a pálya körüli LED-es reklámtáblák, a játék szempontjából pedig fontos, hogy a Challenge-rendszert is használhatják majd a kétes szituációkban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?