KÖLTÖZZÖN ÁT A DIGIHEZ

digi

NAGYSZERŰ CSATORNAVÁLASZTÉK ÉS VILÁGSZÍNVONALÚ SPORTESEMÉNYEK

Új TV szolgáltatást keres? Van egy remek ajánlatunk az Ön számára. Használja ki telepítési bónuszunkat, és nem kell fizetnie a szolgáltatás beüzemeléséért. A DIGI-nél a parabolaantennán és a telepítésen akár 72 €-t is megtakaríthat. Szerezze be az egész család számára szórakoztató film-, dokumentum-, gyerek-, és sportcsatornákat.

Több mint 140 csatorna az egész család számára

  • a Premium/Extra HU+/Extra HBO programcsomag 140 csatornát foglal magában
  • ÉLŐ közvetítések a Bajnokok Ligájáról, a Premier League-ról, a LaLiga-ról, a Serie A-ról vagy a Bundesligáról
  • A világ legjobb sportközvetítései 15 sportcsatornán, beleértve a Forma-1, UFC- és más közvetítéseket
  • További közkedvelt csatornák a Discovery, Eurosport, és a BBC Earth dokumentumcsatorna
  • 11 gyermek csatorna, köztük a Ťuki TV, a Disney Junior, a Cartoon Network és a Nick Junior
  • A kibővített Prémium műholdas csomag már havi 14,60 EUR-tól az Öné lehet, ráadásul kötöttségmentesen

A TV csatornák áttekintése

KÖLTÖZIK? KÖLTÖZZÖN ÁT A DIGIHEZ

A költözés egy igényes folyamat, melynek kiadásai a családi költségvetésre is hatással vannak. Ezért új ügyfeleinknek ingyenes telepítési lehetőséget kínálunk. Ha igénybe veszi a DIGI telepítési bónuszt, nem kell fizetnie a parabolaantennáért és a szolgáltatás telepítéséért, így akár 72 €-t is megtakaríthat. A telepítési bónuszról további információkat ITT talál.

A DIGI-re való átállás egyszerű. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat a 0850 211 112 számon, és mi mindent elintézünk Ön helyett. A megrendeléstől számított néhány napon belül tapasztalt szakember végzi el a parabolaantenna szerelését, így Ön máris élvezheti a gazdag programkínálatot új otthona kényelméből.

A megtakarított pénz biztosan jól fog jönni az új lakás berendezésénél. A televíziós és internetes szolgáltatásokat a DIGI-nél kötöttség (hűségidő) nélkül kapja.

TARTSA KÉZNÉL A VILÁGSZINTŰ SPORTESEMÉNYEKET

Új otthonba költözött, és még nem volt ideje mindent kipakolni? Sebaj. DIGI GO alkalmazásunkkal akár 24 tévéműsort - ebből 11 sport- és 13 cseh-szlovák csatornát - nézhet mobiltelefonján vagy táblagépén. Kedvenc tévéműsorait bárhol és bármikor, akár 2 eszközön is nézheti egyszerre. Csatlakozzon elégedett ügyfeleink táborához, és vegye igénybe a DIGI GO mobilalkalmazást és a TV Archívum kiegészítő szolgáltatást kedvezményes áron, mindössze havi 1,90 euróért. A szolgáltatást kényelmesen aktiválhatja e-Fiókjában.

Az új házba vagy lakásba költözést a DIGI-vel bárki játszva megoldja!

Kérdése van? Örömmel megválaszoljuk. Keressen bennünket ügyfélszolgálatunkon – 0850 211 112, ahol mindent elintézünk Ön helyett.

MŰHOLDAS TV SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE

TV+NET MEGRENDELÉSE

Kellemes időtöltést kívánunk kedvenc tévéműsorai nézése közben.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?