Kihagyott ziccerek sora a DAC-Duklán

Dunaszerdahely |

<p>Két szezonra való helyzetet kihagyott a DAC a besztercebányaí Dukla ellen, így csak gól nélküli döntetlent ért el a labdarúgó Fortuna Liga 18. fordulójában.&nbsp;</p>

A dunaszerdahelyi stadionban a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében le volt zárva a B tribün, de a szurkolók hangját már a meccs előtt messze lehetett hallani. A stadionnal szemben a szövetségnek címzett, részben háromnyelvű transzparens volt kihelyezve: "Szeretünk, SFZ! De most hazudtunk... Kinek játsszák a focit?” A találkozó egyperces néma csenddel kezdődött a DAC egykori titkára és csapatvezetője, Nagy Sándor "Sasi" emlékére. A születésnapját ünneplő Radványi Miklós két csatárral küldte pályára csapatát, és a DAC aktívabb is volt a besztercebányaiaknál, de valahogy mindig hiányzott az az utolsó passz. A 21. percben Szarka ziccerbe került, de a kapusba lőtte, és három perccel később hasonlóan nagy helyzetben nem találta el a kaput. A vendégek részéről Ľupták próbálkozott, csípős lövése alig szállt el a felső kapufa felett. A 37. percben Brašeň beadása után Horváth Béla fejelhetett tisztán, de a kapu fölé fejelt. A szünet előtt még Brašeň is próbálkozott, de fejese nem okozott gondot Borošnak. A második félidő elején tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, Vajda összeszedte második sárga lapját. Az 55. percben ismét Horváth Béla lábában volt a gól, de Boroš káprázatos mozdulattal szögletre mentett. Három perccel később ismét Horváth Béla helyzete maradt ki, a 60. percben pedig Szabó Ottó szöglete után Saláta fejesét hárította a felső léc segítségével Boroš. És a kimaradt helyzetek koncertje tovább folytatódott: a 67. percben Ujlaky lőtt hat méterről a kapu mellé. Negyedórával a lefújás előtt is óriási szerencséjük volt a vendégeknek, Boroš ismét védeni tudott. A 82. percben valahogy csak bepasszírozta a labdát a hálóba a DAC, ám Brašeň lesen állt, így találatát nem adta meg a bíró. Egy perccel később Kristo lőtt a kapu mellé. Közben azért Pernecký figyelme sem lankadhatott, mert a vendégek is igyekeztek megragadni a lehetőségeket. De a hazai elpuskázott ziccerek sorának még mindig nem volt vége: a 85. percben Horváth bombázott a kapu fölé.  A DAC megőrizte ide hazai veretlenségét, de ez után a meccs után mindenki kevesellte a döntetlent. DAC-Dukla B. Bystrica 0:0 Sárga lap: Szarka, Szabó, ill. Vajda, Peňaška, Šovčík, Mazan.Piros lap: Vajda (48., B. Bystrica)Játékvezető: Pavlík, 2385 néző.DAC: Pernecký - Štepanovský, Saláta, Majerník, Szabó O. - Ujlaky (71. Sabler), Kristo, Horváth B., Brašeň - Szarka, Černák (55. Jurčo). 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?