Hiddink mégsem marad az oroszoknál?

London |

<p>Guus Hiddink hosszabb távon is az angol Chelsea-nél maradhat, ha a szintén általa irányított orosz futballválogatott nem jut ki a 2010-es világbajnokságra.</p>

A holland szakember eredendően csak rövid időre vállalta a kettős szerepet, mondván, hogy a Premier League bajnoki szezonjának zárultával ismét csak a szbornaja szakvezetői tisztét kívánja ellátni, a párhuzamos munkát tovább nem vállalja. Most azonban úgy nyilatkozott, hogy esetleg mégsem Moszkva, hanem London mellett dönt, ha Oroszország nemzeti együttesét nem tudja kivezetni a dél-afrikai világbajnokságra.
    "A Chelsea után ismét Oroszországra fókuszálok, élvezem az ottani munkát, de megállapodásunk záradéka szerint novemberben elválhatnak útjaink, ha a válogatott nem kvalifikálja magát a vb-re. Ebben az esetben az orosz szövetség másik vezetést választhat, nekem pedig le is út, fel is út" - nyilatkozta a pénteki Daily Expressnek Hiddink, aki először célzott ily módon rá, hogy a rövidtávú szerződést akár hosszabb idejű megállapodás is követheti a Chelsea-vel.
    A holland szakember a londoni csapatnál a nem túl sikeres brazil Luiz Felipe Scolarit váltotta február közepén, s a Kékek az azóta lejátszott mind a hét meccsükön veretlenek maradtak, a Bajnokok Ligájában bejutottak a legjobb nyolc közé, a hazai bajnokságban pedig négy pontra csökkentették a hátrányukat az éllovas Manchester Uniteddel szemben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?