Hamilton győzni akar

London |

<p>Nincs gond az önbizalmával Lewis Hamiltonnnak: a McLaren-Mercedes brit pilótája, akit tíz hellyel hátrébb soroltak a következő futamon, mert balesetet okozott a Forma-1-es világbajnokság Kanadai Nagydíján, elképzelhetőnek tartja, hogy megnyeri a vasárnap esedékes francia GP-t.</p>

Nincs gond az önbizalmával Lewis Hamiltonnnak: a McLaren-Mercedes brit pilótája, akit tíz hellyel hátrébb soroltak a következő futamon, mert balesetet okozott a Forma-1-es világbajnokság Kanadai Nagydíján, elképzelhetőnek tartja, hogy megnyeri a vasárnap esedékes francia GP-t.
"Még így is győzhetek Le Mans-ban: hiszek önmagamban és a csapatomban" - fogalmazott Hamilton, aki legjobb esetben is csak a 11. helyről rajtolhat Franciaországban.
A pilóta a vb-címvédő Kimi Ra:ikkönennel (Ferrari) együtt ment ki a boxutcába a montreali futamon. A kijárat előtt a finn tilos jelzést kapott, lefékezett Robert Kubica (BMW-Sauber) mellett, Hamilton ezt nem vette észre, felöklelte, mindkét gép összetört, ezzel mindkettejük számára befejeződött a verseny.
"Hozzá kell szokni az efféle dolgokhoz" - mondta ezzel kapcsolatban a brit. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?