Hájos vs. Yellow-Blue Kings

Dunaszerdahely |

<p>Hájos Zoltánnal, Dunaszerdahely polgármesterével szeretne találkozni ma délelőtt a Yellow-Blue Kings (YBK) szurkolói.</p>

A szurkolók úgy érzik, a klubban kialakult helyzet már tarthatatlan, s arra szeretnének választ kapni a polgármestertől, hogyan kívánja megoldani a problémákat. A drukkerek hangsúlyozzák, nem tüntetni mennek, a céljuk a párbeszéd. „Ez így nem mehet tovább. Az A csapatban katasztrofális állapotok uralkodnak, a hazai játékosok mostohagyereknek számítanak, a B csapatból pedig egy pofozógép lett” – mondta egy neve elhallgatását kérő YBK-tag.

Tegnap ismét megkereste lapunkat Adiaba Bondoa, az elmaradt fizetésekről és furcsa szerződésekről nyilatkozó négy kameruni légiós egyike. „Szerettem volna elvinni az öltözőből a futballcipőmet, de azt mondták nekem, a klub alelnöke elvitte. Amikor bementem az irodájába érdeklődni, egy rendőrbarátjával dobatott ki. Sosem tapasztaltam még ilyesmit” – panaszolta a hátvéd. Hasonló esetről számolt be Elong Elong is: „Kizártak minket az edzésről, a cipőnket, egyéb holminkat pedig hiába kerestük.”

Az FK DAC 1904 vezetőit tegnap sem sikerült elérnünk. (bt)




Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?