Folytatódott a Doky-per

Kassa |

<p>Tanúk meghallgatásával folytatódott a Kassai Járásbíróságon a Tóth László kickbox-versenyző halálra verésével gyanúsított három férfi pere.&nbsp;</p>

A Doky néven ismert sportolót tavaly áprilisban támadták meg egy szádelői szórakozóhelyen, megverték, rugdosták. Doky tisztázatlan körülmények között tűnt el a helyszínről, holttestét másnap találták meg Szádudvarnok közelében. Valószínűleg súlyos agysérüléseibe halt bele.A sportoló megölésével négy férfit gyanúsítanak. A 21 éves Ján Č.-t, a 24 éves Elemír B.-t és a 20 éves Patrik F.-t emberöléssel vádolják, ők előzetes letartóztatásban vannak, a 23 éves Martin F. ellen testi sértés a vád. A bíróság több tanút is meghallgatott. A jegyszedőnő elmondta, hogy amikor Doky a földre került, a három fő vádlott mellett más ismeretlenek is rátámadtak. „Hatan-heten voltak. Doky háttal a falnak feküdt a földön, és mind rugdosták” – idézte a vallomást a Korzár napilap. Egy másik tanú arról beszélt, hogy Dokyt mindenhol vér borította, és csak úgy tudott megszökni támadói elől, hogy beesett a nyugdíjasklub számára fenntartott terembe, a barátnői pedig rázárták az ajtót, hogy Ján Č. ne tudjon hozzáférni. A vádlottak közül főleg Ján Č.-nek voltak ellenvetései. Nem értette, hogyan kerekedhetett volna ő felül egy verekedésben, amikor Doky kickbox-bajnok volt, míg ő csak egy egyszerű kidobó. Ján Č. kétségbe vonta azokat a vallomásokat is, amelyekben tanúk arról beszéltek, hol keresték Dokyt a tragikus diszkózás után. Állítólag, ha tényleg bejárták volna azt az útvonalat, akkor hamarább, már reggel meg kellett volna találniuk a holttestet, amelyre végül csak este bukkantak rá. A tárgyalás november végén a bírósági szakértők meghallgatásával folytatódik. (korzar.sk)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?