Először kapott ki tavasszal a DAC

Trencsén |

<p>Nem tudta felborítani a papírformát a DAC Trencsénben a labdarúgó Fortuna Liga 23. fordulójában: a sárga-kékek 3:0-ra kaptak ki a bajnoki címért harcoló AS-től.</p>

A hazaiak remekül kezdték a meccset, a holland Gino van Kessel gyakorlatilag az első akcióból betalált, jobb oldalról, laposan lőtt a hálóba - 1:0. A dunaszerdahelyiek ezután viszonylag jól tartották magukat, szervezettek voltak, de látszott, hogy ha egyszer a trencséniek megindulnak, nagyon nehéz megállítani őket. A trencséni gárda most is igazolta, hogy a legszebb focit játssza a bajnokságban, még ha sokszor pontatlan is volt az utolsó passz. A vendégek főleg csak ívelgetésekkel próbálkoztak, de Šemrinec kapust nem tudták meglepni. A sárga-kékeket szép számú szurkolósereg kísérte el, de a szünet után megint a hazaiaknak volt okuk az örömre: az 51. percben Mondek lövését Polaček még védte, de aztán Rabiu érkezett- 2:0. Ezután még néhány percig rohamozott a trencséni gárda, de aztán csökkent a tempó, és a DAC-nak is voltak momentumai. A legnagyobb lehetősége Szarkának volt a szépítésre: a 75. percben jól helyezett lövését bravúrral védte Šemrinec. A hazaiak pedig a 86. percben növelték előnyüket, a két perccel korábban beállt Edmond szép akció után Polaček lába között lőtt a hálóba - 3:0.A trencséniek vastapsot kaptak a közönségüktől, és győzelmükkel - egy napra mindenképpen - a tabella élére ugrottak. A DAC első vereségét szenvedte el tavasszal. Jövő héten a válogatott meccsek miatt szünetel a bajnokság, a DAC a Fortuna Liga következő fordulójában nagypénteken a nagyszombati Spartakot fogadja.  AS Trenčín-DAC 3:0 (1:0)Góllövők: Van Kessel (3.), Rabiu (51.), Edmond (86.)Sárga lap: Jairo, Lobotka, ill. Kristo, Michalík, Ljubicic, Brašeň, Kwin, Černák.Játékvezető: Weiss,  2642 néző. TRENČÍN: Šemrinec - Čögley, Ramón, Rundics, Lawrence - Mondek (70. Guba), Lobotka, Rabiu (77. Koolwijk) - Van Kessel (84. Edmond), Jairo, Bero. DAC: Polaček - Turňa, Michalík, Kwin, Šnirc (21. Ujlaky) - Ljubicic, Kristo (57. Sarr) - Štepanovský, Sesar, Brašeň (70. Černák) - Szarka.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?