Ellentétes félidők után magabiztosan győzött a HC DAC (FOTÓK)

Ellentétes félidők után magabiztosan győzött a HC DAC

A női kézilabda MOL Liga 8. fordulójában a dunaszerdahelyi HC DAC a HK Slovan Duslo Šaľa csapatát fogadta és győzte le 34:28-ra.

A hazaiak a prágai Slavia otthonában elszenvedett 34:27-es vereséget próbálták javítani, a vágsellyeiek ellenben győzelemmel hangoltak a rangadóra, hiszen egy hete, három nyeretlen bajnoki után, 33:32-re nyertek a Písek ellen.

Már a mérkőzés előtt remek hangulat volt a dunaszerdahelyi sportcsarnokban, a focimeccsről érkező szurkolók pedig remélték, hogy kézilabdában nem csak az eredménynek, hanem a mutatott játéknak is örülhetnek majd.

Bízik Rékáék már az első perctől magukhoz ragadták a kezdeményezést és folyamatosan növelték előnyüket. A kapuban Mager Noémi „fogott, mint a zöld festék”, így nem meglepő módon a drukkerek a nevét is skandálni kezdték. A félidő első felében a már említett balszélső és a jobb oldali csapattársa, Juhos Kata vitték a hátukon a csapatot, de folyamatosan az átlövők is bemelegedtek, így Hornyák Bernadett és Eliška Desortová vették át a gólfelelősök szerepét. 16:6-nál volt először tízgólos a különbség, de a vendégek időkérése sem segített, így a szünetben 22:13 állt az eredményjelzőn.

Az ímelyi Pastorek Edina vezetésével a második félidőt a vendégek kezdték jobban, de Debre Viktor 22:17-nél időt kért, ami után újra felpörgött a HC DAC. A vágsellyeieknél viszont elkapta a fonalat a kapuba becserélt Soňa Furgaláková, így állandósult az 5-6 gólos különbség. A játék képe a folytatásban sem változott, így a hazaiak megérdemelten győztek 34:28-ra.

Galéria
Jegyzőkönyv

HC DAC–HK Slovan Duslo Šaľa 34:28 (22:13)

Dunaszerdahely, 320 néző. Jv.: Boris Mandák, Mário Rudinský

HC DAC: Magera Noémi, Gajdóczi Barbara (kapusok) – Juhos Kata 7, Hornyák Bernadett 7, Erika Rajnohová 4, Kristína Pastorková 1, Eliška Desortová 6, Bízik Réka 8, Bugár Cintia, Pénzes Mónika, Kovács Noémi, Mészáros Réka 1, Sári Barbara, Ligia Costa, Demeter Virág Orsolya, Valeria Policarpo.

ŠALA: Oláh Bella, Soňa Furgaláková, Kristína Kusyová (kapusok) – Terézia Takáčová 1, Diana Mária Vargová 8, Barbora Königová 1, Katarína Pócsiková 6, Olívia Ščípová 7, Pastorek Edina 3, Karolína Matušincová 1, Tímea Susiková, Petra Pálová 1, Mária Holešová, Lenka Ratvajská.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?