Egy pontot hozott a DAC Besztercebányáról

Besztercebánya (Banská Bystrica) |

<p>Gól nélküli döntetlent ért el a&nbsp;DAC a&nbsp;besztercebányai Dukla otthonában a&nbsp;labdarúgó Fortuna Liga 7. fordulójában.</p><div>&nbsp;</div>

Mindkét csapat a védekezésre koncentrált, a támadásokból hiányzott a pontosság. A hazaiak a 27. percben egy pontrúgás után vezetést szerezhettek volna, de Střihavka kapáslövése elkerülte a kaput. A másik oldalon sem voltak veszélyes akciók. Nem sokkal a szünet után Střihavka gyenge fejese nem jelenthetett gondot Penksának – ez volt az első kapura tartó labda a mérkőzésen. A 67. percben egy kontra végén Dolný a kapu mellé lőtt, negyedóra múlva Šovčík lódult meg, de nem találta el a kaput. Próbálkoztak a sárga-kékek is, de kevés sikerrel. Az utolsó másodpercekben a hazai Střihavka eldönthette volna a találkozót, de Penksa szögletre ütötte a fejesét. A Dukla sorozatban harmadszor játszott 0:0-t hazai pályán, a dunaszerdahelyiek 2008 ősze után szereztek ismét pontot Besztercebányán. (TASR, SITA) Dukla B. Bystrica–FC DAC 1904 0:0Sárga lap: Dolný, Banovič, Szavics, ill. Struhár, Černák.Játékvezető: Jaška, 1620 néző. DUKLA B. BYSTRICA: Boroš–Vajda, De Vito, Banovič–Lipták–Ľupták, Wojnar (67. Šovčík), Peňaška (46. Faško), Szavics–Střihavka, Dolný (88. Šumský). DAC: Penksa–Turňa, Tóth, Struhár, Szabó O.–Ujlaky (90. Antunovics), Kristo (77. Horváth B.), Straka, Brašeň–Sabler (55. Černák), Jurčo. „Nyerni akartunk, a meccs végén helyzeteink is voltak, de nem és nem sikerült gólt rúgnunk. Sok döntetlen van mögöttünk, de nyáron több góllövő is elhagyta a csapatot. Vannak csatárok, akik a semmiből is képesek gólt rúgni, de mi még nem találtunk ilyet“ – mondta Norbert Hrnčár, a Dukla vezetőedzője. „Aktívan kezdtünk, de nem voltak helyzeteink. Ez tipikusan olyan meccs volt, hogy aki gólt rúg, az nyer, de végül egyik csapat sem talált be. Mi elégedettek vagyunk a döntetlennel“ – nyilatkozta a sárga-kékeket irányító Radványi Miklós. 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?