EB-MOZAIK

Leszúrta a feleségét
Leszúrta feleségét egy vietnami szerencsejátékos, miután rengeteg pénzt elvesztett az Európa-bajnokság mérkőzésein. A 64 éves munkanélküli férfi több mint 10 ezer dollárral fogadott a találkozókra, és amikor neje ezt szóvá tette, késsel végzett vele.

Leszúrta a feleségét

Leszúrta feleségét egy vietnami szerencsejátékos, miután rengeteg pénzt elvesztett az Európa-bajnokság mérkőzésein. A 64 éves munkanélküli férfi több mint 10 ezer dollárral fogadott a találkozókra, és amikor neje ezt szóvá tette, késsel végzett vele. Az áldozat tanárnőként dolgozott, és hosszú idő alatt kuporgatta össze a távol-keleti országban kisebb vagyonnak számító összeget.

Ördögűzőt szerződtetnek

Az Eb-n labdarúgói által kihagyott 11-esek miatt ördögűzőt szerződtet az Aston Villa csapata. Svédország és Anglia kiesésében egyaránt szerepet játszott az, hogy a birminghami klub futballistái hibáztak a büntetőpontról: előbbieknél Olof Mellberg, utóbbiaknál Darius Vassell bakizott. Az 1996-os Eb elődöntőjében egyébként Németország az angol Gareth Southgate elrontott 11-ese révén jutott tovább. Ő szintén a Villánál állt alkalmazásban, amely szeretne mihamarabb megszabadulni az átoktól.

Büntetett az UEFA

Az oroszok a sárga és piros lapok, a bolgárok és a svédek pedig szurkolóik magatartása miatt kaptak pénzbüntetést az UEFA a fegyelmi bizottságától. Az orosz szövetség összesen 14 ezer svájci frankot fizet, mert a játékosok a három csoportmérkőzés alatt 13 sárga és 2 piros lapot gyűjtöttek össze. A bolgároknak az kerül 5000 frankjukba, hogy szimpatizánsaik petárdákat dobáltak be a pályára az olaszokkal szemben 2:1-re elveszített találkozón. A svéd szövetség 2000 frank bírságot kapott, amiért több szurkoló is a pályára rohant a dánok elleni összecsapást követően.

Henrik Larsson a Barcáé

Az FC Barcelona internetes honlapján tudatta: már csak a szokásos orvosi vizsgálat elvégzése hiányzik ahhoz, hogy Henrik Larsson a klub futballistája legyen, s a tervek szerint ma be is mutatják a sajtónak a svéd csatárklasszist. Ha az üzlet létrejön, Larsson a katalán együttes harmadik nyári igazolását jelenti majd. Korábban Ludovic Giuly (AS Monaco) és Juliano Belletti (Villarreal) csatlakozott a kerethez. A 32 éves, 78-szoros válogatott skandináviai klasszis szerző-dése lejártával az idény végén távozott a Celtic Glasgow együttesétől, amelynél hét rendkívül eredményes évet töltött el.

Hitzfeld zöld utat kapott

Ottmar Hitzfeld felesége beleegyezett abba, hogy férje legyen a csoportküzdelmekben elvérzett német válogatott következő szövetségi kapitánya. Ezzel az utolsó akadály is elhárult a szakember kinevezése elől. A Nationalelf korai búcsúja miatt lemondó Rudi Völler első számú utódjelöltjének tartott szakember vasárnap családi okokra hivatkozva nem mondott igent Gerhard Mayer-Vorfelder szövetségi elnök felkérésére. A Bayern Münchentől az idény végén elköszönt 55 éves tréner azzal magyarázta döntése halogatását, hogy eredetileg pihenéssel szerette volna tölteni a 2004/2005-ös idényt. A hírek szerint Hitzfeld évente 4 millió eurót keres majd kapitányként. (mti, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?