De Rossi: megérdemelten vezetjük a csoportot

Róma |

<p>A csapatkapitány Daniele De Rossi szerint az AS Roma megérdemelten vezeti csoportját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.</p>

"Kevesen hittek bennünk, mi mégis megérdemelten vezetjük a csoportot" - hangsúlyozta De Rossi, miután kedden 3-0ra legyőzték az angol bajnok Chelsea-t. Így a rómaiak 8 ponttal a C csoport élére álltak, egy ponttal megelőzve a londoni csapatot, öttel az Atlético Madirdot és hattal a Qarabagot.

A csapatkapitány hozzátette, nincs sok igazán emlékezetes mérkőzésük a legrangosabb európai kupasorozatban, ám a kedd esti - akárcsak a Chelsea ellen 2008-ban 3-1-re megnyert hazai meccs - ezek közé tartozik.Kifejtette, az eredményekkel és a játék képe is egyaránt elégedett.

"Mindig, mindenki ellen agresszíven játszunk, még olyan együttesekkel szemben is, amelyek ellen a múltban félénken futballoztunk. Ez egy nagyon fontos változás" - fogalmazott De Rossi.

A Chelsea kapusa, Thibaut Courtois a klub honlapjának adott interjúban úgy fogalmazott, sokkoló volt, hogy Stephan El Shaarawy már 38 másodperc elteltével vezetést szerzett a hazaiaknak.

"Az első félidőben jól játszottunk, ám a másodikban alábbhagyott a küzdőszellemünk, nem tudom, mi történt" - értékelt a hálóőr.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?