Cicipasz a nagymamáját gyászolta

Sztéfánosz Cicipasz

Sztefanosz Cicipasz elhunyt nagymamáját gyászolja a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének vasárnap elbukott döntője után.

A 22 éves görög játékos vasárnap éjszaka, a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

„Öt perccel azelőtt, hogy pályára léptem a döntőben, szeretett nagymamám elveszítette az életéért vívott harcot” – közölte.

Cicipasz – aki kétszettes előnyről maradt alul a világelső Novak Djokoviccsal szembeni mérkőzésen – hozzátette: „az életben nem a győzelem  vagy a vereség számít, hanem az, hogy minden egyes pillanatot élvezzen az ember, mindegy, hogy egyedül vagy másokkal".

„Az, hogy az ember trófeákat emelhet a magasba, és ünnepli a győzelmet, az egy dolog, de nem minden” – írta.

A játékos a bejegyzéshez képet is posztolt, amelyen a döntőért kapott ezüsttálja látható. Cicipasz ezzel a képpel – mint írta – „függetlenül a naptól, a körülményektől és a helyzettől” nagymamája emléke előtt tisztelgett, és megköszönte neki, hogy felnevelte az édesapját, aki egyben az edzője.

A világanglistán negyedik teniszező kiemelte: édesapja nélkül nem jutott volna el odáig karrierje során, ahol most tart.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?