A vadonatúj pásztói csapat elsöprő sikere

pásztói foci
Fülek |

Lesz folytatása az U9-esek 1. nemzetközi teremfocitornájának mivelhogy mind az öt résztvevő csapat játékosai, vezetői és kísérői rendkívül elégedettek voltak a szervezés színvonalával, és a mérkőzések is maximálisan kielégítették a nézők elvárásait, akik zsúfolásig megtöltötték a sportcsarnokot. 

„A pályára lépő labdarúgók elmélyíthették tudásukat, és néhányan közülük életre szóló barátságokat kötöttek. A magyarországi vendégcsapatok valamelyest kiemelkedtek a mezőnyből, és jogosan végeztek az első két helyen. Külön köszönet illeti látványos teljesítményéért Mag Marcellt, aki freestyle show-jával pazar, szemkápráztató fellépést mutatott be a labdarúgás népszerűsítése érdekében. Városvezetőink is igazán kitettek magukért, és az eseményhez méltó körülményeket biztosítottak” – tájékoztatott Gáspár Szebasztián, a füleki FTC ifjúsági csapatainak menedzsere.

A dobogó legmagasabb fokára a pásztói KSE kis focistái állhattak. Magabiztosan vették az akadályokat és mind a négy mérkőzésüket megnyerték. Kapusuk, Pisák Áron hálóját mindössze egy alkalommal tudták bevenni az ellenfelek játékosai. „Vadonatúj csapatunk van, amelyet a közelmúltban alapított az egyik barátom. Tavaly bekapcsolódtunk a Bozsik-program rendezvénysorozatába, mivel működik egy U7-es alakulatunk is. Nyáron a strandfoci-, most pedig a téli futsalbajnokságban szerepelnek a fiúk. A fülekiekkel egy salgótarjáni korosztályos tornán kerültünk kapcsolatba, és most örültünk az újabb találkozásnak. Kezdetben nem hittük volna, hogy ilyen erős ellenfelekkel kell megküzdenünk, ám szerencsére minden összejött. Mindemellett a legjobb góllövőnek járó díjat is mi vihettük haza” – nyomatékosította Nagy Péter, a tornagyőztes pásztói Kölyökfoci SE U9-esek csapatának edzője. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?